Romige pastinaaksoep

Lekkere en gemakkelijke variant van een roomsoep met een pittige toets

Voorbereiding: 
10 minuten
Kooktijd: 
20 minuten
Aantal personen: 
4
Ingrediënten: 
  • 300 gr pastinaak
  • 500 ml kippenbouillon
  • 125 ml room
  • Peper en zout
  • Verse peterselie
Bereidingswijze: 

Schil de pastinaak en snij in kleine blokjes.  Breng ze aan de kook in de kippenbouillon en pureer als de blokjes gaar zijn.  Voeg de room toe en breng eventueel op smaak met peper en zout.  Dien warm op en garneer het bord met een beetje verse peterselie.

  • Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch

DBS nv
Mechelsesteenweg 120
V7, Kaai 540
B-2860 Sint-Katelijne-Waver

Tel.: +32 15 56 95 50
Fax: +32 15 55 04 58

info@dbs-nv.be
www.dbs-nv.be