opslagruimte bijna verdubbeld

DBS bouwt klantrelaties uit met DBS AGRO

Tholen - Gelegen op het Veilingterrein in Sint-Katelijne-Waver is het bedrijf DBS nog steeds groeiende. Sinds 1 mei dit jaar heeft DBS een zusterbedrijf: DBS AGRO. Gunther de Boelpaep en Dominique Severijns richtten 5 jaar geleden het bedrijf DBS op en zijn dit jaar uitgebreid. "DBS AGRO is toegevoegd om onze klanten nog meer aan te bieden," zegt Dominique Severijns. "Het assortiment wordt aangevuld met meer specialiteiten en exoten."

Meegroeien met de klant

Dominique en Gunther leggen uit: "Door deze nieuwe samenwerking kunnen we onze klanten meer bieden en op maat bedienen. We vinden het belangrijk om de relatie met de klant verder uit te bouwen en hierdoor groeien we mee met de klant." DBS Agro valt onder de verantwoordelijkheid van Victor Bernad.

Belangrijke afnemers van DBS zijn de supermarkten uit België, Duitsland en Engeland.  Volgens Dominique en Gunther onderscheidt het bedrijf zich door op kosten te besparen. "We zorgen ervoor dat we zo min mogelijk kosten maken door de schakels en lijnen kort te houden." Kwaliteit is belangrijk voor DBS. "De afgelopen jaren komt de kwaliteit steeds sterker naar voren." DBS zorgt dat dit goed is geregeld. "We stemmen dit af met de klanten en zorgen ervoor dat onze producten perfect worden afgeleverd." Dit gebeurt door diverse controles door het bedrijf zelf en laboratoria.

Een kijkje in de loods

Op het gebied van verpakkingen en logistiek hebben de eigenaars de activiteiten uitbesteed. "Onze chauffeurs zijn zelfstandig en deze mensen vervoeren al jarenlang onze producten. Ze hebben een band met de klant en deze waardeert dit zeer." Beide heren zien de toekomst positief in. "Dankzij de goede samenwerking binnen DBS en met onze transporteurs kennen we nu reeds 5 jaar een gezonde groei. In de toekomst willen we op dit elan doorgaan. Met de uitbreiding van onze loods en de toevoeging van DBS Agro, verwachten we dat we onze klanten nog meer producten en service kunnen bieden."
 

Uitbreiding

Met het aangevulde assortiment van het zusterbedrijf is er ook meer ruimte nodig. De oppervlakte van de loods van DBS is kortgeleden uitgebreid. "De uitbreiding van 2.000 m2 naar ruim 3.500 m2 en de ingebruikneming van een nieuwe koelcel is dan ook het logisch gevolg."

 

Publicatiedatum: 
27-5-2011
  • Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch

DBS nv
Mechelsesteenweg 120
V7, Kaai 540
B-2860 Sint-Katelijne-Waver

Tel.: +32 15 56 95 50
Fax: +32 15 55 04 58

info@dbs-nv.be
www.dbs-nv.be