Geschiedenis

In 2006 is DBS nv opgericht door Gunther De Boelpaep en Dominique Severijns, beiden reeds lange tijd actief in de AGF-sector.

Klantencontact door persoonlijke service, kwaliteit aan een concurrentiële prijs, flexibiliteit en een sluitende logistiek zijn geen loze begrippen voor DBS nv.

Reeds van bij de aanvang hebben we beroep kunnen doen op enkele zeer capabele en attente medewerkers.  De verpakkingsopdrachten worden uitbesteed aan gespecialiseerde verpakkingsbedrijven uit de buurt.  De logistiek wordt in eigen huis geregeld maar wordt uitbesteed aan enkele zeer trouwe en correcte transporteurs.  Mede hierdoor zijn we kunnen uitgroeien tot een belangrijke speler in de groenten en fruit sector.

Vanaf de eerste dag hebben we steeds kwaliteit voorop gezet, daarvoor is DBS nv gecertificeerd voor IFS, QS, BRC, ACS en BIO.

Door onze ligging op de veilingterreinen van BelOrta, voorheen Mechelse Veilingen, is de keten tussen producent en verbruiker uitermate kort.  Het FLANDRIA-keurmerk is dan ook één van de belangrijkste merken dat door DBS nv gevoerd wordt.

Door de jarenlange ervaring heeft DBS nv ook een stevige reputatie weten op te bouwen voor importproducten zoals tomaten, komkommers, paprika, broccoli, courgetten, aardbeien, wortelen uit Nederland, Spanje en Italië, bloemkool uit Frankrijk, clementines, appelsienen, meloenen, perziken, nectarines, pruimen uit Spanje en Italië, kiwi uit Nieuw-Zeeland en Italië, ananas uit Ivoorkust, …  Mede hierdoor kan DBS nv aan de klanten het hele jaar kwaliteitsproducten garanderen.
De meeste producten worden door de teler of leverancier direct in de correcte verpakking gelegd zodat extra kosten en kwaliteitsverlies door handeling worden vermeden.

Op basis van deze flexibiliteit, ervaring, competente medewerkers, leveranciers en transporteurs is DBS nv uw partner voor een zekere en gezonde toekomst.

  • Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch

DBS nv
Mechelsesteenweg 120
V7, Kaai 540
B-2860 Sint-Katelijne-Waver

Tel.: +32 15 56 95 50
Fax: +32 15 55 04 58

info@dbs-nv.be
www.dbs-nv.be